Yeşilköy İlkokulu

Telefon : 0326 734 20 20
Belgegeçer : 0326734 20 20
WEB https://dortyolyesilkoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLKÖY MAH. AKDENİZ 2 CAD. YEŞİLKÖY İLKOKULU SİTESİ OKUL BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 1 DÖRTYOL / HATAY
VİZYON : İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
MİSYON : 1. Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, 2. Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, 3. Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili
Saatler : 12:45 16:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Dörtyol-Yeşilköy minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Yeşilköy Mahallesi Akdeniz Caddesi No:70 Dörtyol/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Dörtyol´a 7 km, Hatay´a 97,5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :